Thursday

12 Fakte që Vërtetojnë se Jeni Veshur Bukur

Tags

12 Fakte që Vërtetojnë se Jeni Veshur Bukur

Të biesh në sy të të tjerëve nuk është aspak e lehtë. Të gjithë ne duam që të jemi në qendër të vëmendjes, që të tjerët të na konsiderojnë “cool”, të bukur dhe të mençur. 

Disa njerëz, thjesht, janë plot vetëbesim dhe, përkundër faktit që nuk janë kushedi se sa të bukur, e as nuk vishen sipas modës së fundit, gjithmonë janë në qendër të vëmendjes, kurse të tjerët, përkundër faktit që i kanë të gjitha premisat që të jenë të suksesshëm, kurrsesi nuk ia dalin që të vërehen nga të tjerët.

12 gjërat që duhet të dini për të kuptuar nëse visheni bukur dhe me stil.

1- Komplimentet për stilin tuaj i merrni çdo javë dhe jo një herë në 2 vjet.

2- Nuk e keni asnjëherë ndjesinë se jeni veshur çuditshëm në çdo rast/ngjarje ku ju duhet të jeni.

3- Shoqet e tua priren t'ju pyesin se ku i keni blerë veshjet dhe aksesorët dhe pastaj vrapojnë për t'i blerë edhe vetë.

4- Ju mund ta përshkruani stilin tuaj shkurtimisht me 3 fjalë.

5- Ju keni pasur gjithmonë çdo artikull- xhaketë të gjatë, këpucë me print leopardi, fustan të zi, etj, në listën tuaj të rrobave.

6- Ju e shihni rrobaqepësen tuaj më shpesh sesa shihni shoqet tuaja të ngushta.

7- Familja dhe miqtë ju kërkojnë të bëni bashkë blerje për ngjarjet e tyre të rëndësishme.

8- Jeni ndaluar shpesh në rrugë nga femra që ju pyesin se ku e keni blerë atë që keni veshur.

9- Njerëzit shohin Instagram-in tuaj për t'u frymëzuar nga kombinimet tuaja të përditshme.

10- Edhe në ditët që ndjeni se nuk keni asgjë për të veshur ju prapë dini sesi ta menaxhoni situatën për të nxjerrë një veshje nga hiçi.

11- Mund të shihni fotot tuaja të 3 muajve apo viteve më parë dhe ende të pëlqeni pamjen tuaj.

12- Familja jote mendon se është e pamundur të të blesh diçka ty sepse shijet e tua janë të veçanta.
Tani qe i mesove ndaji me shoqet e tua permes butonave Share me poshte. Apo ndoshta jo ...