Friday

Kuiz Logjik i Fjalëve të Fshehura. Sa Sy - Mprehtë Jeni Ju?

Tags

Kuiz Logjik Nr.132 ne 1Fakt

Në këtë fotografi janë fshehur gjithsej 6 fjalë e të cilat janë shumë vështirë për t'i gjetur. I gjeni dot?

Meqe fjalet jane ne Anglisht po ju japim një ndihmë. Fjalët që janë të fshehura janë:

“words”,

“novel”,

“read”,

“story”,

“pages”,

“book”.

Ky është një kuiz fare i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon një sy të mprehtë dhe përqëndrim të fortë.

Për të parë zgjidhjen vazhdoni më poshtë.Thame se fjalët që janë të fshehura janë: “words”, “novel”, “read”, “story”, “pages”, “book”. Shikoni më poshtë zgjidhjen e kuizit: