Friday

TEST PSIKOLOGJIK: Për Çfarë Ka Më Shumë Aftësi Truri Juaj?

Tags

TEST PSIKOLOGJIK: Për Çfarë Ka Më Shumë Aftësi Truri Juaj?

Shëndeti Publik në Angli është duke zhvilluar një mënyrë për t’i treguar pacientëve se çfarë aftësie ka truri i tyre. Testet janë të bazuara nga kompjuteri dhe do të provohet nga mjekët në muajt e ardhshëm.

Dr Vincent Fortanasce, profesor klinik i neurologjisë në Universitetin e Kalifornisë Jugore, ka vazhduar të zhvillojë një test të ngjashëm në librin e tij The Anti-Alzhaimer’s Prescription, të cilat janë riprodhuar në pyetjet e këtij pyetësori.

Për të filluar testin klikoni LUAJ TANI! më poshtë: