Thursday

11 Endrrat më të Shpeshta dhe Domethëniet e Tyre

Tags

A e dini se cilat janë ëndrrat më të shpeshta dhe çfarë duan të të thonë ato?


1Fakt e sjell për ju listën e 11 ëndrrave më të shpeshta dhe domethëniet e tyre:

1) Të rrëzohesh

11 Endrrat më të Shpeshta dhe Domethëniet e Tyre


Ndjenja e të rrëzuarit do të thotë se ti e keni humbur kontrollin e një situate të madhe në jetën tuaj.

Ka gjasa të mëdha që një lidhje personale apo në punë, duhet ti kushtohet më shumë kujdes se zakonisht para se të bëhet.

2) Të të bjerë dhëmbi
Kjo ëndërr simbolizon humbjen e fuqisë apo vetëbesimit.

Sidoqoftë, humbja e dhëmbit gjithashtu mund të pasqyroj ndryshimin e pa pritshëm të një situate e cila ju ka shkaktuar një lloj vet-nderimi të vogël.

3) Ëndrrat e shtatzënisëTë ëndërrosh se je shtatzënë mund të pasqyroj një ide të re apo fillimin e një projekti kreativ.

Ëndrrat e shtatzënisë rrallë herë lidhen me dëshirën e një personi për tu bërë prind.

4) Të fluturosh në ëndërrNëse e gjeni veten duke fluturuar në ëndërr, atëherë duhet ta kuptoni se është koha të hiqni dorë nga ajo gjë e caktuar për të cilin jeni shtrënguar fortë.

Të fluturosh në ëndërr tregon që është koha lini gjërat të rrjedhin natyrshëm.

5) Të ëndërrosh se jeni duke u ndjekurShumë njerëz supozojnë se të ëndërrosh se jeni duke u ndjekur do të thotë se jeni duke ikur nga një problem, por në fakt kjo është gabim.

Ju jeni duke u ndjekur nga vetëdija juaj, dhe është duke ju motivuar ta ballafaqoni një problem apo frikë.

6) Ëndrrat rreth vdekjesËndrrat rreth vdekjes zakonisht ndodhin kur një ndryshim emocional është prezent ose ka për të ndodhur në jetën e një personi.

Qëllimi i këtyre ëndrrave është të krijojnë hapësirë për diçka të re që është duke ardhur.

7) LakuriqësiaNëse e gjen në ëndërr veten lakuriq në ndonjë vend publik, gjasat janë të mëdha që ju jeni duke u ndjerë e shqetësuar për diçka në jetën tuaj reale.

8) Të bësh test në ëndërrËndrrat e të bërit teste zakonisht e pasqyrojnë një situatë të mbushur me stres që ti vazhdimisht e has në jetën tënde.

Të bërit e një testi në ëndërr simbolizon rëndësinë e të qëndruarit i përgatitur në vend se të mbyteni me shqetësim.

9) Të ëndërrosh se jeni duke u fundosurKy lloj i ëndrrës simbolizon një situatë tronditëse në jetën reale të një personi.

Kjo situatë specifike ka mundur që personin ta zhytë në një deti plot emocione, rezultat i cili vjen nga një lidhje e re, problem personal ose një traumë e cila është shkaktuar së fundmi.

10) Të shohësh gjarpërinjtë në ëndërrTë shohësh apo të bashkëveprosh në ëndërr me gjarpërinj e pasqyron transformimin.

Ëndërruesi me gjasë e ka kryer një akt mëkatar ose ka pësuar një ndryshim të fuqishëm, dhe tani ndihet i ri ose i ndryshuar, qoftë për keq qoftë për mirë.

11) Ëndrrat me seksNëse ju jeni beqar dhe jeni duke ëndërruar për gjëra seksuale, atëherë ju në jetën reale jeni duke u ndjerë i kufizuar në kuptimin e shprehjes së ndjenjave apo eksplorimit.

Ndërsa për ata që janë në një lidhje dhe shohin ëndrra seksuale, do të thotë se mund të jetë një kontrast psikologjik të cilin jeni duke e analizuar mes juve dhe partnerit tuaj.