Thursday

Bashkëshortet më të Mira, Sipas Horoskopit, Janë Këto Tri Shenja

Bashkëshortet më të Mira, Sipas Horoskopit, Janë Këto Tri ShenjaKy horoskop vjen tek ju nga Agjensia Martesore me e madhe Shqip MBLESERI.com .  Lexoni në vijim në cilat shenja janë lindur ato të cilat janë femrat më të mira për martesë.

KUJDES! Nëse dëshironi të lexoni të parët horoskopin ditor më të saktë e të përpiktë Shqip ju lutemi të pëlqeni faqen tonë Facebook ose të Bookmark faqen tonë dedikuar Horoskopit .

Gaforrja


Ndjenjat e femrës së lindur në këtë shenjë janë të fuqishme dhe intensive, ajo vërtet dashuron, transmeton 1Fakt Horoskop. Ajo dëshiron që të gjithë përreth saj të jenë të lumtur dhe gjithmonë angazhohet që secila ditë t’u plotësohet me gjëra të bukura. Problem i vetëm është që është e prirë t’i dramatizojë gjërat. Është amvisë dhe nënë e shkëlqyeshme, gjithmonë arrin gjithçka.

E gjitha që pret nga partneri janë respekti, sinqeriteti dhe që t’ju ketë pranë vetes.

Luani


Është femër e guximshme, e patrembur dhe jashtëzakonisht e aftë. Ajo di të dashurojë madje në mënyrën e vet me të cilën çdokënd do ta bënte për vete, madje edhe kur hidhërohet është tepër simpatike. Ndjenjat e saj janë të sinqerta, pranë saj ndiheni të sigurt. Është luftëtare e madhe kur është fjala për fëmijët e vet.

Nga partneri pret që ta admirojë dhe t’i kushtojë kujdes të madh, mirëpo kur jeni pranë saj edhe vetë do të dëshironit të kujdeseshit për të, sepse ajo është personi i cili ofron kujdes dhe ju dhuron dashuri të pakufishme.

Bricjapi


Nëse femrën e lindur në këtë shenjë keni arritur ta bëni për vete, duhet ta dini se ajo mbase edhe sheh më larg seç do të mund ta shihni ju vetveten. Ajo e di se çfarë njeriu jeni dhe sa vleni. Do të japë gjithçka nga vetja që nga ju të nxjerrë atë më të mirën. Si nënë do të jetë e rreptë, por e drejtë.

E gjitha që kërkon nga ju është që të tregoni karakter dhe qëndrueshmëri, ndërkaq ajo me gjithë dëshirë do t’ju shpërblejë me sjelljen e vet.