Thursday

E Pabesueshme! Ajo Arrin të Lexojë me Syrin e Tretë (Video)


Një 9-vjeçare nga India mahniti të gjithë në Shtetet e Bashkuara kur nisi të lexojë me sy mbyllur fjalitë e shkruara në një copë letre. Yogamaa është shprehur se ka ndjekur një kurs në Gurukul të Indisë, ku ishte trajnuar nga një Guru se si ta aktivizojë syrin e saj të tretë.

Ajo tregon se kjo fuqi mistike është një “aftësi e mësuar”, duke i kundërshtuar të gjithë zërat se dhunti të tilla janë të lindura.

Ajo nuk është e vetmja me të tilla aftësi. Një 12-vjeçare nga Dallasi i Shteteve të Bashkuara thotë se ka arritur ta hapë syrin e saj të tretë pas programit 3-javësh që përfshin inicim dhe meditim.