Friday

Keni Probleme me Gjumin? Ja Video që Ka Ndihmuar 6 Milionë Njerëz të Flenë

Keni Probleme me Gjumin? Ja Video që Ka Ndihmuar 6 Milionë Njerëz të Flejnë

Për tetë orë me radhë, Johnnie Lawson ka filmuar një lumë të qetë që rrjedh në Irlandë. E klikuar më shumë se gjashtë milionë herë, kjo video përdoret tashmë nga shumë spitale në Londër për të shëruar problemet me gjumin.

"Relaxing Nature Sounds" është publikuar për herë të parë më 2 korrik të vitit 2013 dhe në të mund të shohim rrjedhën e qetë të lumit Bonet në Veri-Perëndim të Irlandës, erën që tund gjethet e pemëve dhe mund te dëgjojmë cicërimat e zogjve. Videoja ka ndihmuar shume e shume persona te flenë qetësisht.

I pyetur nga BBC, Johnnie Lowson ka treguar se është kontaktuar nga persona anë e mbanë globit që vuanin nga pagjumësia. Ata e kane falënderuar për ndihmën e madhe që ju ka dhënë. Madje ai ka marrë edhe mesazhe nga persona që shohin videon në Vatikan.

Futja e pak natyre në jetën e njerëzve, duket se po përdoret edhe nga vete mjekët si një terapi relaksuese dhe qetësuese.
Njihni një person që mund të ketë nevojë për këtë video - terapi?