Sunday

Kuiz: Cili Prodhues Makinash Përdor Këto Drita Të Pasme?

Tags

Test Makinash: Cili Prodhues Makinash Përdor Këto Drita Të Pasme?
1Fakt Kuize
Keni një pasion për makinat? Mendoni se jeni mjeshtër i tyre. I adhuroni ato sa i flisni me emër e i ledhatoni në fund të ditës? Atëherë ky test është për ju. Duhet të shkrini njohuritë tuaja mbi makinat dhe të tregoni se i njihni ato nga seicili profil apo anë pa dallim marke apo prodhuesi.

Atëherë cfarë prisni ju fansa të Fast & Furious? Filloni testin duke zgjedhur se cilës markë makinash i përket seicila nga dritat e pasme në foto. Në fund shikoni rezultatin dhe merrni notën e merituar.