Wednesday

Kuiz: I Përgjigjeni Dot Disa Pyetjeve Aritmetike Të Fillores?

Tags

Kuiz: I Përgjigjeni Dot Disa Pyetjeve Aritmetike Të Fillores?

A do të merrnit guximin të fshinit pluhurat nga njohuritë tuaja të aritmetikës mësuar në shkollën fillore?

Ndoshta ngjan si sfidë tallëse por ju garantojmë se autorët e ketij kuizi patën vështirësitë e veta për të përgatitur dhe përgjigjur të gjitha pyetjeve. Pra, merreni me sportivitet e argëtim dhe mos lini pa bërë këtë test matematikor. Maksimumi, do ju rindezë njohuri që kishit harruar se i kishit në mendjen tuaj!

Filloni pra më poshtë: