Monday

KUIZ: Jeni Ju Një Master Chef?

Tags

KUIZ: Jeni Ju Një Master Chef?

Masterchefit po i vjen fundi edhe për këtë vit. Nese gatimi eshte pasioni juaj, ju mund te aplikoni te beheni pjese e programit televiziv me te suksesshem te kuzhines sot ne bote, ku fantazia, befasia e sfidat ne gatim ju cojne drejt Titullit te Madh.  Provoni veten nëse keni ndjekur me pasion këtë vit gatimi dhe nëse jeni gati për të marrë pjesë edhe ju vitin tjetër permes ketij kuizi.