Saturday

KUIZ: Jeni Ju Tipi Tom apo Jerry?

Tags


Tom dhe Jerry janë disa seri te shkurtra filmash të animuar shumë të suksesshme të krijuar nga William Hanna dhe Joseph Barbera për Metro-Goldwyn-Mayer që tregon historinë dhe aventurat midis dy rivaleve, Tom, një maçok shtëpie dhe miut të murrme Jerry, të cilët zihen, ndeshen, por dhe pajtohen me situata shumë komike. Hanna and Barbera shkruajten rreth 114 seri të vogla të cilat u krijuan në vitet 1940-1957, në Hollywood, Kalifornia.

Tom është një maçok blu nga Rusia, që jeton një jetë me ledhë dhe dashuri, ndërsa Jerry është një mi i murrme shtëpie, por shumë i zgjuar dhe që përherë jeton afër tij. A keni menduar ndonjëherë se cili nga këta dy mund të ishit, Tom apo Jerry? Kuizi më poshtë do ju ndihmojë ta zbuloni! Per te filluar klikoni LUAJ TANI! me poshte: