Saturday

KUIZ: A Keni Njohuri Elementare Mjekësore?

Tags


Testoni njohuritë bazike mjekësore duke identifikuar këto terma mjekësore që rëndom përdoren nga mjekja e familjes tuaj.

Për të filluar testin klikoni më poshtë LUAJ TANI! dhe mos harroni të përhapni rezultatet e testit tuaj dhe  të lini një koment në faqen tonë Facebook sepse kualifikoheni automatikisht në shorteune e biletave FALAS ofruar nga KINEMA Cineplexx.