Saturday

Kuiz Logjik i Gijotinës. Kush Eshtë Viktima?

Tags

Kuiz Logjik i Gijotinës. Kush Eshtë Viktima?

Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një gjëegjëze.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Kujt i prehet koka dhe e qajmë në pas?

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi logjike.


Përgjigjia e saktë zbulohet me poshte:"QEPA". 

Atë e presim dhe lotët na rrjedhin më pas.