Friday

Kuiz: A Mund ta Gjeni Qenin në Këtë Vizatim?

Tags

Para jush gjendet një iluzion optik që po çmend njerëzit në mbarë botën, të cilët me ngulm kërkojnë qenin e fshehur në fytyrën e njeriut.
Kuiz: A Mund ta Gjeni Qenin në Këtë Vizatim?

Në vizatimin bardhë e zi, shihet fytyra e një burrë të moshuar që bartë në kokë një kapelë.

Burri në vizatim ka mjekër të gjatë dhe hundë të gjatë, derisa vetullat e zeza të trasha dhe flokët janë të vizatuara mirë.

Por shikojeni mirë këtë vizatim dhe mundohuni ta gjeni qenin.


Përgjigjia e saktë zbulohet me poshte:Nëse nuk arrini ta gjeni qenin ketu, atëherë kthejeni fotografi së prapthi dhe shikojeni me vëmendje, ose mund ta shikoni të postuar më poshtë.