Saturday

KUIZ: Sa Nga Këto Shtete Mund Të Identifikoni?

Tags


Tek shohim hartën e Shqipërisë qoftë në një formë të marrë nga retë apo në pluhurin e një makine, kjo ndodh sepse e njohim mjaft mirë siluetën e saj dhe arrijmë ta shohim kudo ku ka forma të ngjashme. Po cfarë ndodh me shtetet e tjera? Sa silueta kufijsh njohim ne po aq mirë ndër fqinjët dhe partnerët tanë më të afërt ekonomik e politik?

Në këtë kuiz ne do ju paraqesim disa silueta shtetesh dhe ju do duhet të kuptoni për cilin shtet bëhet fjalë. A mund t'i zbuloni shtetet evropiane në foto? Provojeni këtë kuiz dhe testojeni veten.