Monday

KUIZE: Gjeni Titujt e 30 Filmave Vetëm Nga Foto e Personazhit Kryesor

Tags


A mund të zbuloni këto filma klasikë e tepër të njohur Shqiptar e të huaj vetëm nga foto e personazhit kryesor të filmit? Vini re me kujdes personazhin si dhe kontekstin në të cilin ndodhet foto dhe jepni përgjigjen e duhur. Mos harroni në fund të ndani rezultatin me miq e familjarë.