Thursday

LOJËRA - Puzzle Shqipëria: Cili Qytet Është Ky?

Tags


Zgjidhni puzzle-n dhe zbuloni për cilin qytet Shqiptar bëhet fjalë.

Si të luani? Klikoni vetëm një herë (mos e tërhiqni) horizontalisht apo vertikalisht katrorin me imazh ngjitur me katrorin bosh për të lëvizur gjithë katroret me imazh deri sa të krijoni imazhin e plotë të mëposhtëm.