Monday

LOJRA INTELIGJENTE: Fjalëkryqi i Muzikës Shqip

Tags

LOJRA INTELIGJENTE: Fjalëkryqi i Muzikës Shqip

Ky është fjalëkryqi i ditës së sotme. Ky fjalëkryq ka si temë kryesore muzikën dhe muzikantët Shqiptarë e Kosovarë. Për të plotësuar fjalëkryqin ndiqni udhëzimet:
 
Për të filluar fjalëkryqin klikoni një nga fjalët boshe në tabelë (ju këshillojmë të filloni me fjalët që kanë pak gërma, pra pak katrorë të bardhë)

Across = Horizontale dhe Down = Vertikale

Miq! Fjalëkryqi është në fazë testimi. Nëse hasni vështirësi apo mosfunksionim të saktë të fjalëkryqit ju lutemi na kontaktoni në faqen tonë Facebook ose me email në [email protected] Faleminderit!
. Për të plotësuar fjalëkryqin ndiqni udhëzimet:
 
Për të filluar fjalëkryqin klikoni një nga fjalët boshe në tabelë (ju këshillojmë të filloni me fjalët që kanë pak gërma, pra pak katrorë të bardhë)

Across = Horizontale dhe Down = Vertikale

Miq! Fjalëkryqi është në fazë testimi. Nëse hasni vështirësi apo mosfunksionim të saktë të fjalëkryqit ju lutemi na kontaktoni në faqen tonë Facebook ose me email në [email protected] Faleminderit!