Thursday

Meshkujt Tërheqës, Fitojnë më Pak Vende Pune

Tags

Meshkujt Tërheqës, Fitojnë më Pak Vende Pune


Meshkujt tërheqës fitojnë më pak vende pune pikërisht për shkak të pamjes së tyre.

Megjithëse gjithmonë ka ekzistuar stereotipi i kundërt, një studim i fundit thotë se ata nuk e fitojnë shpesh vendin e punës.

Arsyeja? Ata intimidojnë shefat e tyre.

Shpesh intervistuesit i shohin meshkujt tërheqës si një rival të mundshëm dhe i eleminojnë ata.

Por nëse u duhet se s’bën dikush që të ndihmojë skuadrën atëherë marrin një mashkull tërheqës.

Megjithatë në shumicën e rasteve meshkujt tërheqës nuk fitojnë intervistat e punës.

Por studimi nuk gjeti një lidhje midis pamjes së jashtme dhe performancës.

Të jesh mashkull tërheqës nuk do të thotë se je po aq i aftë në punë.