Thursday

Prova Shkencore : Ja Pse Shtojnë Peshë Femrat

Tags

Prova Shkencore : Ja Pse Shtojnë Peshë Femrat

Vajzat e reja të cilat kanë mosmarrëveshje në jetën e përditshme dhe probleme familjare gjithmonë mund t’i përcjellë fati me diçka jo të mirë pastaj.

Ngase të gjitha këto ndikojnë në stresimin e shumtë të tyre e që pastaj edhe rezultojnë në përkeqësimin e gjendjes shëndetësore.

E studimi i fundit nga anglezët, tregoi se stresi i tepërt në rininë e femrës, më vonë mund të shkaktoj shtimin në peshë.

Kjo është edhe arsyeja e cila vajzat në një moshë të shtyer, apo pas martesës ndryshojnë fizikun dhe bëhen më të shëndosha, shkruan DailyMail, transmeton siti nr.1 ne Shqiperi i njohjeve online MBLESERI.com

Ky studim përfshiu 3,617 persona, 2.259 prej tyre gra dhe 1.358 meshkuj.

Prandaj nga ky hulumtim thuhet që ky stres i femrave në moshë të re përkeqëson gjendjen shëndetësore të femrës, në këtë rast nuk përfshihen meshkujt.