Friday

Si ta vizatoni një rreth preciz pa kompas (VIDEO)


Vizatimi i rrethit ka qenë shumë herë problem për nxënësit në shkollën fillore. Por në këtë video ata mund të shohin se nuk është vetëm një metodë për të vizatuar një rreth preciz.

Në videon e mëposhtme tregohet teknika për një rreth preciz. Fillimisht duhet ta bëni një grusht dhe gishti i vogël të vendoset në letër si një pikë në qendër ndërsa me gishtat e tjerë ta mbani lapsin. Më pas filloni rrotullimin e fletës, transmeton 1Fakt.

Shikoni videon më poshtë për të mësuar se si ta vizatoni një të tillë