Tuesday

Test Anglishte - E Kaloni Dot Testin e Anglishtes 101?

Tags

Test Anglishte - E Kaloni Dot Testin e Anglishtes 101?

E kaloni dot testin e Anglishtes 101? Le të shohim nëse keni njohuri të mjaftueshme në shqiptimin dhe gramatikën Angleze! Provoni veten dhe behuni gati per testet serioze si TOEFL dhe IELTS.

Fillo tani! Përgjigjiu pyetjeve më poshtë: