Monday

TEST ARGETUES: Cili Nga 7 Xhuxhat Jeni Ju?

Tags


Borëbardha me 7 xhuxhat (Pamuk Prenses Ve 7 Cüceler) është film turk i vitit 1970 i realizuar nën regji të Ertem Göreç dhe shkruar nga Hamdi Degirmencioglu.

Po a mund të marrim vesh nëse jeni i Dituri apo Nevriku, Gjumashi apo Teshtima? Per te filluar testin klikoni LUAJ TANI! me poshte: