Saturday

TEST: Çfarë ka rezervuar Viti i Ri për ju?

Tags


Jemi në prag të Vitit të Ri. Çfarë mendoni se na pret këtë vit? Krizë, lekë, mungesë lekësh, zhvillim, mungesë zhvillimi? Secili duket se ka teorinë e vet për këtë çështje, por idetë nuk kanë fund…

Në këtë test duam të ndajme me ju disa parashikime personale për Vitin e Ri që po vjen, bazuar në tendencat dhe eventet që keni kaluar gjatë vitit që po lëmë pas.

Pyetja kryesore, janë parashikime pozitive apo negative? Ajo çfarë kemi vënë re, jo vetem tek të tjerët por edhe tek vetja jonë momente të caktuara është se sa e thjeshtë është që të fokusohesh në aspektet negative të zhvillimit. Mediat, lajmet dhe njoftimet e shumta që marrim nëpër Facebook, janë më se mjaftueshëm për të na bërë të besojmë se sa keq do shkojnë gjërat, por pikërisht për këtë arsye, është e domosdoshme për të gjithë ne që të mbajmë një mendje pozitive dhe optimiste.

Çfarë do të ketë rezervuar Viti i Ri për ju? Plotësojeni këtë kuiz dhe kuptoni më shumë. Per te filluar testin klikoni LUAJ TANI! me poshte: