Monday

TEST: Cilit Personazh të Famshëm të Letërsisë i Ngjani Ju?

Tags


Sa libra keni lexuar ne jeten tuaj? Ndoshta shume e ndoshta pak. Dhe gjithashtu, po kaq shume ose pak keni gjetur veten tuaj ne personazhet e librave qe lexoni. Po cili personazh i letersise perputhet 100% me karakterin tuaj? 

Gjeni se cili karakter i famshëm i letërsisë botërore përputhet më mirë me ju permes ketij testi. Nga klasikët tek të tashmit, ky është shanci i vetëm për të zbuluar sozien tuaj letrare.

Per te filluar testin klikoni me poshte LUAJ TANI!