Monday

TEST: E Gjejmë Dot Moshën Tuaj Bazuar Në Shijet Tuaja Muzikore?

Tags

TEST: E Gjejmë Dot Moshën Tuaj Bazuar Në Shijet Tuaja Muzikore?

Nisur nga vetë fakti se ne që në djep jemi mësuar të dëgjojme ninulla, e pastaj, kur jemi futur në shkollë fillore (9 vjecare) kemi kënduar e dëgjuar këngët për fëmijë, e më tutje, në shkollë të mesme kemi dëgjuar hip-hop apo rap dhe në fakultet ndoshta kemi nisur të dëgjojmë rock, për të vazhduar më vonë në jetën e përditëshme, kur kemi filluar të dëgjojmë ndoshta muzikën klasike ose sernetata korcare sepse jemi bërë ose biznesmenë / biznesmene të suksesshëm ose sepse kemi ndejtur vetëm nëpër pizzeri e keshtu me rradhë... pra a mendoni se mosha e adhuruesve ka të bëjë me llojin e muzikës që ata dëgjojnë apo preferojnë? 

Ju ftojmë në sfidë! Të shohim nëse muzika dhe pjekuria shkojnë bashkë. Klikoni LUAJ TANI! më poshtë për të filluar testin:


E gjetëm moshën tuaj?! Lini një koment!