Saturday

Test Femëror: Arrini Ju të Kontrolloni Veten Kur Bëni Pazare?

Tags

Test Femeror: Arrini Ju të Kontrolloni Veten Kur Bëni Pazare?

Shumë njerëz vuajnë nga varësia në blerje, duke shkatërruar jetën e tyre ekonomike. Kjo nuk prek vetëm njerëzit e pasur por edhe ata me të ardhura të vogla.  

Varësia ndaj blerjeve është një shprehi e zakonshme që vjen si pasojë e pamundësisë së menaxhimit të drejtë të parasë dhe shihet si një mënyrë e lehtë e gjetjes së qetësisë dhe rehatisë nga problemet që vijnë nga sfera të tjera jetësore.

Ju rreh zemra kur gjeni këpucë me zbritje? Zbuloni nëse dashuria juaj për pazare po arrin limitet e varësisë.