Tuesday

Test Gatimi - Si Thua, Gatuar Në Shtëpi Apo Restorant?

Tags

Test Gatimi - Si Thua, Gatuar Në Shtëpi Apo Restorant?

Thonë se asgjë nuk mund të jetë më e mirë se një gjellë e gatuar në shtëpi. A mund të gjeni se cilat nga këto gjellë janë gatuar në shtëpi dhe cilat në restorant?

Nëse jeni gati për sfidën e Master Shefit klikoni më poshtë zgjidhni Gatuar ne Shtepi apo Gatuar ne Restorant dhe ne fund shihni vleresimin: