Tuesday

Test: I Ngjan Më Shumë Babës Apo Mamës?

Tags

Test: I Ngjan Më Shumë Babës Apo Mamës?

Pyetja përse i ngjajmë prindërve tanë i ka intriguar njerëzit për mijëvjeçarë të tërë dhe çuditërisht, pavarësisht zhvillimit të jashtëzakonshëm të shkencës dhe bioteknologjisë, shkencëtarët ende nuk janë të zotë të japin një përgjigje të saktë. Kur shkencëtarët të kenë gjetur një përgjigje të kënaqshme, ajo do të ketë implikime të mëdha në mënyrën se si përdorim gjenetikën për të personalizuar mjekësinë dhe për të kuptuar më së miri sjelljen njerëzore.

Sot na lejoni t' ju tregojmë se nga cili prind keni marrë më shumë! Për të bërë këtë mjafton të klikoni LUAJ TANI! më poshtë dhe ti përgjigjeni disa pyetjeve tepër të thjeshta dhe aspak të sikletshme.