Wednesday

Test Inteligjence: Mos Dini më Shumë se ç' Duhet?

Tags

Test Inteligjence: Mos Dini më Shumë se ç' Duhet?

Nëse ju nuk i kushtoni rëndësi kërkimit të diturisë dhe marrjes së saj, përpjekjes për ta përcjellë tek brezat e mëvonshëm, atëherë dijeni se ky mospreokupim do i dëmtojë ata që do vijnë më pas, fëmijët, vëllezërit, të afërmit etj.

Përpjekja në kërkimin e diturisë është shenjë e njeriut të suksesshëm.

Por sa njohuri "të panevojshme" keni stivuar në trurin tuaj?

Zbulojeni duke bërë këtë test. Për të filluar testin klikoni LUAJ TANI më poshtë: