Monday

TEST: Jeni Ju Gjahtari Apo Preja?

Tags


Personalitetit mund të përkufizohet si një grup i organizuar dhe dinamik i karakteristikave të një personi. Fjala "personalitet" rrjedh nga latinishtja personalitet, që do të thotë maskë.

Shumë tipare njerëzore lidhen edhe me gjenetikën e individëve si për shembull sjelljet neurotike të cilat kanë lidhje me praninë e madhe të gjenit të serotoninës. Ajo që nuk dihet është mënyra se si tiparet e personalitetit ndikojnë në gjendjen shëndetësore të organeve të ndryshme të trupit edhe pse për këtë qarkullojnë shumë teori. Ja disa nga lidhjet që ekzistojnë mes sëmundjeve dhe tipareve të personalitetit.

Gjeni kafshët e fshehura për të zbuluar personalitetin tuaj të vërtetë! Per te filluar testin klikoni LUAJ TANI! me poshte: