Saturday

Test - A Jeni të Zgjuar Mjaftueshëm Për Të Kaluar Këtë Test Mesoreje?

Tags

Test - A Jeni të Zgjuar Mjaftueshëm Për Të Kaluar Këtë Test Mesoreje?

Aftësia vizuale: jetojmë në një botë shumëngjyrëshe dhe tredimensionale. Analiza e informacionit vizual është e domosdoshme për sa i përket aktivizimit tonë me ambientin.

Për të vënë në punë këtë funksion provoni të kryeni këtë test i cili pduhet të përllogarië distancat pa u ndikuar nga ngjyrat apo logjika e gabuar. E lehtë? Prisni dy orë dhe përsëriteni përsëri. Kjo do t’ju sforcojë të përdorni kujtesën dhe ju do të përpiqeni të fokusoni trurin në një pikë të caktuar.