Thursday

Test: Ora e Lindjes Sa Ndikon në Karakterin Tuaj

Tags


Dita është e ndarë në gjashtë periudha kryesore:

Çdo orë e ditës ka frekuencën e vet astrologjike, e cila tregon energjinë tek njerëzit. Dhe për këtë koha në të cilën jeni lindur mund të tregon shumë për karakterin tuaj.

Dita është e ndarë në gjashtë njësi kohore ,periudha që diktojnë bioenergjinë e njerëzve dhe karakteristikat e tyre.

Secila prej këtyre periudhave dikton natyrën e njeriut me ndikimin e lëvizjeve planetore.

Periudha e parë është nga mesnata deri në 4 të mëngjesit, e dyta është nga 4 në 8 e treta është nga ora 8 deri në 12 në mesditë , e katërta nga mesditë deri në ora 16 , e pesta nga 16 deri në 20 , dhe e gjashta prej orës 20 deri në mesnatë .

Natën vonë lindin ëndërrimtarët


Personat e lindur në periudhën e parë , nga mesnata deri në 4 të mëngjesit, janë ëndërrimtarët dhe janë të pasur me një imagjinatë të madhe dhe ndjeshmëri. Ndonjëherë kanë problem të përballen me realitetin dhe janë shumë besnik ndaj idealeve të tyre të cilat që nga fëmijëria nuk I ndryshojnë. Shpesh janë të pasigurt për qëllimet e tyre ,për të cilat edhe nevrikosen. Dëshirojnë të transferojnë njohurit e tyre dhe përvojat tek të tjerët.

Të hershmit janë këmbëngulës


Njerëzit e lindur mes 4 dhe 8 janë këmbëngulës në çdo gjë që bëjnë.Ata janë praktikues të vërtetë të jetës dhe është vështirë për t’i befasuar , sepse duket që janë paraprakisht të gatshëm për të gjitha vështirësitë e jetës. Dëshira e madhe e tyre është që ta bëjnë atë që të tjerët ëndërrojnë dhe për këtë japin shum mund.

Në mëngjes lindin optimistët dhe filozofët


Personat e lindur mes ora 8 të mëngjesit dhe në mesditë me praninë e tyre i argëtojnë të tjerët përreth.

Ata janë ambicioz dhe shanset për fushën e punës janë të mëdha, ndërsa në jetën private janë optimist dhe shpirtëror. Dëshirojn të filozofojn rreth kuptimit të jetës dhe marrëdhënieve njerëzore , dhe posedojn talente të shumta artistike .

Pasdite lindin njerëzit kreativ dhe të fuqishëm


Pasdite lindin njerëzit ambicioz , kurioz për natyrën dhe shum energjik.Janë të krijuar për të qenë mësues , matematicient dhe orator të mëdhenj.

Në marrëdhëniet me të tjerët tentojnë të krijojnë konflikte.

Në mbrëmje lindin narkomanët


Personat e lindur në mes të 16 dhe 20 i pasuron një shpirt I shqetësuar cili vazhdimisht I udhheq në situata të këqia dhe në sfida të reja.

Ata janë rebelë socialë , dhe energjia e tyre është një dhuratë e vërtetë. Edhe pse ata nxitojnë , ata gjithmonë kanë një plan dhe nuk shqetësohen për të ardhmen e tyre .

Personat e lindur natën , janë të plotbesueshëm


Personat e lindur në mes të ores 20 dhe në mesnatë për nga natyra janë udhëheqës , dhe shpirti I tyre dominues pushton të gjithë.Më shumë vuajnë kur dikush i nënvlerson.Janë specifik nga ajo që kanë nevojë që gjatë ditës të rinë vetëm, që t’i pastrojnë mendimet dhe të mbledhin energji për të tjerët rreth tyre