Wednesday

Test Paniku: Çfarë Tregojnë Pamjet Që Zgjidhni Mbi Frikën Tuaj Më Të Madhe

Tags

Test Paniku: Çfarë Tregojnë Pamjet Që Zgjidhni Mbi Frikën Tuaj Më Të Madhe

Le të zbulojmë se cfarë tregojnë për frikat tuaja në jetë imazhet që ju zgjidhni. Eshtë e pabesueshme! Që nga mosha e vogël frika është pjesë integrante e jetës tonë. Frika nga errësira, nga disa kafshë ose nga të panjohurat është normale dhe në disa raste dhe e nevojshme : ajo lejon që njeriu të bëhet koshient ndaj rreziqeve dhe po ashtu shërben si zile alarmi që është e domosdoshme për të mbijetuar. Gjatë gjithë jetës tonë ne mësojmë si të kalojmë një frikë ose si ta zvoglojmë. Por në momentin kur ajo bëhet e pakontrollueshme, bëhet një hantikap për jetën e përditshme, quhet fobi.

Zbuloni përmes këtij kuizi fobitë tuaja. Klikoni LUAJ TANI! më poshtë: