Tuesday

Test Patriotik: Sa e Njihni Shqipërinë?

Tags

Test Patriotik: Sa e Njihni Shqipërinë?

Të gjithë e duam marrëzisht vendin tonë të dashur. Por sa vërtetë e njohim ne atë? Zbuloni njohuritë tuaja përmes këtij testi të thjeshtë. 1. Shikoni imazhet më poshtë dhe mendoni kujt zone të Shqipërisë i përkasin. 2. Klikoni seicilin imazh për të zbuluar nëse kishit të drejtë.