Monday

Test Psikik: Jeni Materialist Apo Shpirtëror?

Tags

Test Psikik: Jeni Materialist Apo Shpirtëror?

Bota po helmohet nga materializmi, iu kujtoi Ati i Shenjtë 1,2 miliardë katolikëve të globit.

“Jetojmë në një shoqëri të pushtuar nga konsumizmi e hedonizmi, nga pasuria dhe ekstravaganca. Çdo gjë duhet të ketë masë”, ishin fjalët e Shenjtërisë së Tij, që shton se në këtë situatë lipset më shumë kthjelltësi.

Po ju jeni materialist apo shpirteror? Kemi marrë 14 dizajnet e logove të kompanive më të famshme në botë, për të parë nëse mund ti gjeni cila i përket cilës.