Monday

Test Psikik - A Keni Fuqi Telepatike?

Tags

Test Psikik - A Keni Fuqi Telepatike?

A e keni pyetur ndonjëherë veten si do të ndiheshit duke ecur për një kilometër, sikur të ishit dikush tjetër?

Telepati? Progresi më i madh në fushën e bashkëveprimit të një lidhjeje të tillë midis mendjeve, u arrit në gushtin e vitit 2014. Në fakt, duke kombinuar së bashku teknologji të ndryshme (EEG, Internet e TMS), një skuadër ndërkombëtare e përbërë nga kërkues francezë, spanjollë dhe amerikanë kanë qenë në gjëndje të transmetojë një mendim nga India deri në Francë, plot 7377 km. 

Po ju a mund të komunikoni nëpërmjet telepatisë? Zbulojeni duke iu përgjigjur pyetjeve të testit…