Monday

Test Psikik: Zbuloni Nëse Keni Krijuar Varësia Ndaj Facebook!

Tags

Test Psikik: Zbuloni Nëse Keni Krijuar Varësia Ndaj Facebook!

Si e dini nëse vuani nga varësia e rrjetit social Facebook? Cilat janë simptomat dhe shenjat e varësisë në Facebook? Plotësoni këtë test të zbuloni se a po kaloni shumë kohë në Facebook dhe a duhet të ndërmerrni masa që të kaloni kohën jashtë vëmendjes së rrjeteve sociale.