Saturday

Test Psikologjik - Ja Mosha Juaj Psikologjike Bazuar Në Filmat Që Pëlqeni

Tags

Test Psikologjik - Ja Mosha Juaj Psikologjike Bazuar Në Filmat Që Pëlqeni

Të gjitha moshat janë të ndërlidhura ngushtë dhe të ndikojnë njëri-tjetrin. Mosha biologjike - tregon gjendjen e trupit tonë. Mosha Psikologjike - përcakton se si dhe çfarë ju mendoni në këtë periudhë të jetës. Ajo cfare përmendet vetëm në datën e pasaportes se lindjes e bën te vështire per të matur botën, për të vlerësuar tashmë vitet e jetes, peshen e perspektivave, si dhe planet për të ardhmen. Por vetëm një në katër persona reflekton moshë mendore të individit me realitetin e viteve qe ka. Megjithatë, ky raport mund të ndryshohet lehtë.

Përcaktimi i moshës psikologjike - një vlerësim i zhvillimit personal dhe intelektual të njeriut, e shprehur në karakterizimin krahasuese të këtyre moshave anëtarët e të cilit tregojnë një nivel mesatar tani. Nëse interpretohet ky koncept më lehtë - kjo është se sa te vjetër ju mendoni veten. Por ajo, për më tepër, ndikon se si ju duket se c' moshe ju japin njerëzit përreth.

Jeni ju 17 apo 71, nga ana psikologjike? Bëni këtë test për ta zbuluar: