Monday

Test Psikologjik: Jeni Agresor apo i/e Agresuar?

Tags

Test Psikologjik: Jeni Agresor apo i/e Agresuar?

Do i binit në qafë dikujt apo janë të tjerët që në përgjithësi ju bien në qafë në shkollë, punë apo ambient shoqëror? Jeni agresor apo i agresuar, apo ndoshta pak nga të dyja? Gjeje përmes këtij testi!

Përmes këtij testi zbuloni veten tuaj nëse jeni nevrik dhe sa nevrik jeni krahasuar me të tjerët. Kliko GIOCA! me poshtë për te filluar: