Monday

Test Psikologjik: A Kërkoni të Bini në Sy?

Tags

Test Psikologjik: A Kërkoni të Bini në Sy?


Dëshironi të jeni gjithmonë në qendër të vëmendjes apo preferoni të rrini “pas kuintave”? Sa e madhe është dëshira për t’u dukur? U përket atyre femrave që bëjnë gjithçka për t’u dukur apo atyre që e vuajnë këtë fakt dhe e kanë shumë problem të jenë nën vëzhgimin e të gjithëve?
Përgjigjuni pyetjeve të këtij testi për të kuptuar se cilës kategori i përkisni…