Thursday

Test Psikologjik: Mund Ta Gjejmë, Vetëm Me Dy Pyetje, Sa Të Dashuruar Jeni?

Test Psikologjik: Mund Ta Gjejmë, Vetëm Me Dy Pyetje, Sa Të Dashuruar Jeni?


Ekzistenca e dashurisë dhe natyra e saj është diçka që i ka ‘trazuar’ filozofët për shekuj të tërë, por disa shkencëtarë besojnë se kanë gjetur një set pyetjesh që tregojnë qartë se a ekziston ajo, ose nëse marrëdhënia juaj do të përfundojë me divorc.

Ato janë:

Sa i/e lumtur ndjeheni me partnerin tuaj në krahasim me atë se sa i/e lumtur do të ndjeheshit nëse nuk do të ishit të martuar me të?

dhe 

Si mendon se do ti përgjigjej partneri juaj kësaj pyetje?


Universiteti i Virgjinias ekzaminoi rreth 4,000 çifte dy herë, për gjashtë vite, dhe të dhënat e tyre u analizuan më pas.

Të dhënat zbuluan se ata të cilët thanë se nuk do të ishte keq sikur të ishin beqar/e kishin më shumë gjasa që të ndaheshin, shkruan Agjensia Martesore më e madhe në Shqipëri MBLESERI.com

Për më tepër, vetëm 40% e pjesëmarrësve e gjetën se si ndjehej partneri i tyre për marrëdhënien e tyre, dhe mendohet se kjo është “rrënja” e shumë problemeve në marrëdhënie. 

Tani, bëjani vetes këto dy pyetje!