Thursday

Test Psikologjik: Sa Herë Ju Kanë Gënjyer?

Tags

Test Psikologjik: Sa Herë Ju Kanë Gënjyer?

A keni probleme me besimin? Apo thjesht mendoni se ju kanë gënjyer shumë? Nganjëherë ne refuzojmë besimin ndaj të tjerëve për faktin e fortë se jemi zhgënjyer nga të tjerë ose sepse dimë gjëra të tjera për një person që na bëjnë të mendojmë se nuk vlejnë për tu besuar. Por ka raste të tjera që ne vetëm zgjedhim të mos kemi besim seps nuk duam të vuajmë nga një zhgënjim i mundshëm prandaj nuk marrim asnjë rrisk për të dhënë besim.

Plotësoni këtë kuiz dhe kuptojeni nëse ju kanë gënjyer apo thjesht keni frik se mos ju gënjejnë. Për të filluar testin klikoni më poshtë LUAJ TANI!