Tuesday

TEST PSIKOLOGJIK: Sa Xheloz/e Jeni Për Të Shkuarën e Partnerit Tuaj?

Tags


Mjafton shume pak qe te shpertheje xhelozia e nje femre / mashkulli dhe pothuajse gjithmone pas zenkave, merive dhe portave te perplasura me inat eshte ajo/ai: ish e dashura/ ish i dashuri.

Ajo/Ai qe nese e hasni ne rruge do ishit ne gjendje ta vrisnit me nje shikim, ajo/ai qe sipas jush ngjan gjithmone e me shume me shtrigene, edhe pse ne te vertete eshte king/e. Nuk mjafton qe ai/ajo mohon me force qe mund te ndjeje akoma per te, ju do te ishit ne gjendje qe çdo moment nervozizmi ne çift t’ja hidhnit fajin asaj/atij. Por behet fjale per paranoja apo ka disa shenja qe mund te na ndihmojne per te kuptuar nese partneri nuk e ka harruar ish te dashuren e tij?

A ndikon xhelozia e të shkuarës te marëdhënia juaj te tashme? Bëni kuizin për ta zbuluar nëse jeni një vuajtës/vuajtëse, dhe nëse po, a është ky problem nën kontroll apo me shumë mundësi do të krijojë probleme në marrëdhënien tuaj të tashme?