Monday

TEST: Sa Artist/e Jeni Ju?

Tags


Artisti është një person që është i angazhuar në art. Arti është proces apo produkt i rregullimit të qëllimtë të elementeve simbolike për të tërhequr vëmendjen e shqisave apo emocioneve. Arti përfshinë një gamë të gjerë të aktiviteteve, krijimeve, dhe mënyra të shprehjes njerëzore, përfshirë muzikën, literaturën, filmin, skulpturën dhe pikturën. Kuptimin dhe domethënien e artit i studion estetika.

Tani ka ardhur koha të merrni notën tuaj për nivelin tuaj artistik! Bëhuni gati! Per te filluar testin klikoni LUAJ TANI! me poshte: