Tuesday

Test: Si Te Zbuloni Nëse Një Mashkull Ju Dashuron

Tags

Test: Si Te Zbuloni Nëse Një Mashkull Ju Dashuron

Eshtë një Test vetëm me përgjigje Po ose Jo kështu që duhet të jetë mjaft e lehtë për ju.

Nese nje person te dashuron, ose eshte jashtezakonisht i interesuar per ty, me shume mundesi ai nuk do te ta thote kete pa u siguruar dhe per ndjenjat e tua kundrejt tij. Por prapa kesaj skene, nenvetedija e atij personi, pa deshire, do te mundohet gjithmone te te dergoje mesazhe dhe shenja se eshte shume i interesuar per ty. Procesi i te renit ne dashuri ndodh ne nivelet e subkoshiences, pra edhe per te kuptuar emocionet e verteta te nje personi duhet te vezhgoni keto sinjale subkoshiente.

Filloni Testin me poshte duke klikuar GIOCA!