Monday

Test Social - A Keni Krijuar Varësi Nga Miqtë?

Tags

Test Social - A Keni Varësi Nga Miqtë?

Ekziston një fije shumë e hollë dhe e brishtë ndërmjet dëshirës për të qenë një mike e mirë dhe nevojës së dëshpëruar për miq. Po ju cilës kategorie i përkisni, atyre që shijojnë shoqërinë, apo jeni ndër ata persona që jeni e varur prej tyre? Përgjigjuni pyetjeve të këtij testi për ta kuptuar…