Thursday

Test Sportiv: Sa e Njeh Champions League?

Tags

Test Sportiv: Bashko Festimet e Fitores Së Champions League Me Vitin e Fitores
1Fakt Kuize

Mendoni se keni njohuri të mira në futboll? Ndiqni cdo ndeshje dhe shokët tuaj ndjekin këshillat tuaj për të vënë bastin e rradhës? Atëhere ky test sportiv lidhur me Kupën e Kampionëve bën tamam për ju. 

Mendoni se njihni mirë Champions League? Atëherë shiko këto festime dhe lidhi me sezonin e duhur. Fillo tani testin duke zgjedhur sezonin dhe duke klikuar tek foto e festimeve që ju mendoni se ka lidhje me fitoren e Kupës së Kampioneve për atë vit.