Thursday

Kuiz Logjik i Trëndafilave

Tags

Kuiz Logjik i Trëndafilave

Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik
.
Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. A është i saktë rrjedhimi i nxjerrë nga gjykimi i mësipër dhe përse është apo nuk është i saktë.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi gjykimi.


Përgjigjia e saktë zbulohet me poshte:Natyrisht përgjigjia e saktë është :

"I GABUAR". 

Sepse, të gjithë trëndafilat janë lule por jo të gjitha lulet janë trëndafila. Pra ka dhe lule të tjera të cialt mund të vyshken më shpejt. Pra mund të mos jenë trëndafilat që vyshken shpejt. Rrjedhimi që siguron se trëndafilat vyshken shpejt nuk është i saktë.