Saturday

Ndihmoni Inën të Gjejë Fëmijët e Saj Përmes Këtij Kuizi

Tags

Ndihmoni Inën të Gjejë Fëmijët e Saj Përmes Këtij Kuizi


Ky kuiz logjik vjen tek ju në formën e një problemi logjik.

Kuizi kërkon përgjigje për një pyetje fare të thjeshtë në pamje të parë. Sa fëmojë ka Ina duke ditur se ajo ka 7 vajza dhe seicila prej tyre ka një vëlla.

Ndoshta ky është një kuiz i thjeshtë për shumë nga ju edhe pse kuizi kërkon mprehtësi logjike.


Përgjigjia e saktë zbulohet me poshte:Natyrisht përgjigjia e saktë është :

 "8 FËMIJË". 

 Sepse vajzat e Inës kanë të gjitha një vëlla, të njejtin vëlla. Pra 7 vajza dhe 1 djalë janë fëmijët e Inës.